Založ si blog

Papagáj verzus chobotnica

Keď som dnes pozeral správy , na istej nemenovanej televíznej stanici povedal som si: ,,joj ale to je správa“ Také čudo papagáj Manny veští  budúcnosť Paraguajským futbalistom a Nemcom zase chobotnica….. To je fakt mocná záležitosť , lebo ak sa opýtam zajtra susedovho psa ,aké bude počasie určite bude jeho predpoveď zaručené presná. Potom sa pozriem ako vysoko nad zemou lietajú policajti  a tak zistím ako je to z aktuálnym atmosferickým tlakom nad Slovensko. A ak budem chcieť vedieť kde bude dobre investovať počas krízy ,zavolám veštici Teodore a určite to bude dobré a ak by to nestačilo navštívim Bojnickú ZOO a tam dostanem už na betón tu pravú odpoveď. Ľudia začínajú byť fakt tupí…..

chobotnica

Manny

Svet sa asi zbláznil

08.07.2010

Posledné týždne sledujeme napätie ktoré sa výrazne zvýšilo v oblasti blízkeho východu. Dôvodom sú ,,tentoraz“ poľutovania hodné udalosti na palube lode Mavi Marmara ,ktorá viezla humanitárnu pomoc pre ,,hladujúcu Gazu“. . . Poľutovania hodná a smutná je každá udalosť ,keď prídu ľudia o život a je jedno k akej národnej príslušnosti patria. Búrka rozhorčenia [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

truth1

Som hľadač pravdy, aj keď niekedy bolí, ale lepšia krátka bolesť teraz, než potom večná.....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3465x
Priemerná čítanosť článkov: 1733x

Autor blogu

Kategórie

Archív