Založ si blog

Svet sa asi zbláznil

Posledné týždne sledujeme napätie ktoré sa výrazne zvýšilo v oblasti blízkeho východu. Dôvodom sú ,,tentoraz“ poľutovania hodné udalosti na palube lode Mavi Marmara ,ktorá viezla humanitárnu pomoc pre ,,hladujúcu Gazu“. . . Poľutovania hodná a smutná je každá udalosť ,keď prídu ľudia o život a je jedno k akej národnej príslušnosti patria.

Búrka rozhorčenia a odporu sa okamžite zodvihla v arabskom svete a aby sa nepovedalo aj v Európe, a nakoniec podľahla ,,staronovej módnej vlne“ ktorá sa volá ,,kopnime si do Izraela“ aj Amerika. Už som si zvykol na klamstvá a fanatickú nenávisť Arabov voči Židom a štátu Izrael ,ale to, že sa k tomuto bláznovstvu pridá aj Európa, to ma začína veľmi znepokojovať. Nikto akoby nevidel jasné  fakty v celej tejto kauze. Pozrime sa bližšie na klamstvá šírené islamskými radikálmi a to nielen doma, ale už aj v zahraničí. Darí sa im totiž celkom dobre korigovať verejnú mienku tak, aby im hrala do karát.

Európa ani po toľkých rokoch od konca 2. svetovej vojny stále nepochopila, že tu nejde len o  konflikt medzi Tureckom a Izraelom, ale že tu ide o  tú istú vec: A to je zničiť Židov a vymazať Izrael z mapy sveta. Koniec koncov , majú túto snahu vo svojich politických vyhláseniach aj rôzne militantné aj oficiálne politické islámske organizácie či vlády . Medzi iným aj Hamas, ktorý vládne na území Gazy, švandovne ju nazývajú ,,územím okupovaným Izraelom“ aj keď Izraelská armáda odišla z týchto oblastí už dávno a správu prebralo radikálne hnutie Hamas.

Celý svet na čele s OSN( ktorej vojaci sa nie tak dávno v Bosne hlúpo prizerali na genocídu civilného obyvateľstva dejúcu sa priamo pred ich očami, ….lebo asi ,,mali svoje rozkazy“) kritizoval výstavbu ochranného  múru  postaveného Izraelom preto, aby zabránila streľbe ostreľovačov, ktorí často strieľali na židovské autá a aby predišli nekontrolovateľnému prílivu radikálnych Islamistov na židovské územia a tak minimalizovala počet teroristických útokov v Izraelských mestách. Ale to, že takýto múr má aj USA na hraniciach s Mexikom a že podobný majú aj iné štáty, to nikoho až tak nevzrušuje…. Uvádzam zoznam krajín kde majú takéto múry:

-India na hraniciach s Pakistanom (2816 km)

-Saudská Arábia (8996 km)

-Kuvajt bariéra s Irakom (193 km)

-Irán s Pakistanom (643 km)

-USA hranice s Mexikom (1287 km)

– Severná a južná Kórea

-Afganistan s Pakistanom

-India s Bangladéšom a Búrnou

-Thajsko s Malajziou

-Zimbabwe s Botswanou

Všetky tieto krajiny sa takto bránia buď proti terorizmu ,alebo proti kriminalite a pašovaniu drog či iným hrozbám. Podľa svetovej mienky sa asi  Izrael nemá právo brániť. Chudáci sú aj hladujúci Palestínci v pásme Gazy, kde denne prichádza 15 tisíc ton humanitárnej pomoci z celého sveta! Žiadny hlad v Gaze nie je a o humanitárnej kríze sa vôbec nedá hovoriť. Humanitárna kríza bola na Haiti – 230 000 mŕtvych , Darfur 300 000 mŕtvych, Kongo 5,4 milióna mŕtvych. Palestínsky utečenci ktorý sú na území Libanonu nemajú prístup k občianskym a ľudským právam, nedostanú povolenie na trvali pobyt, je im odopieraná možnosť dostať občianstvo, nedostanú prácu lebo sú s Palestíny, nemôžu chodiť do škôl atď. Toto je humanitárna kríza. Naopak v Izraeli pracuje obrovské množstvo Palestíncov a bez problému získajú prácu. Aj tak mnohé štáty podľahli propagande radikálov, prisľúbili a aj poslali do Gazy finančné prostriedky pre samosprávu ,ktorou nieje nik iný ako radikálne teroristické hnutie Hamas. Toto je najlepšie zorganizovaný biznis Hamasu do ktorého zatiahli Európu a aj USA.

,,Aspoň im zafinancujú nákup výbušnín a iného zbrojného materiálu ako aj výrobu bômb či rakiet Kassam vypaľovaných na Izrael.“  Celá blokáda vznikla práve pre tieto aktivity a Izrael nechce nič iné iba chrániť svojich obyvateľov a ich životy, čo je koniec koncov povinnosť každej krajiny. Nik nevidí evidentné rozdiely medzi tým čo žalujú Palestínčania a medzi skutočným stavom veci. Zaujímavé sú aj fakty v prípade nedávnej  vojenskej akcie Izraelskej armády na mori. Šesť plavidiel sa plavilo z humanitárnou a ,,mierovou“ pomocou Gaze. Päť plavidiel pokojne nechalo vojakov urobiť prehliadku lode a nechali sa eskortovať do izraelského prístavu aby im skontrolovali čo vezú a na jednom plavidle sa ,,mieroví“ radikálni, teroristickí, islamskí aktivisti až podozrivo a veľmi dobre pripravili na vojenskú prehliadku lode! Nože, železné tyče, sklenené guľôčky strieľané prakmi priamo do tváre vojakov, či zápalné fľaše. To všetko pripravili a vyrobili z mierovej zásielky pre Gazu mierový aktivisti za niekoľko minut po tom, ako ich Izraelská armáda vyzvala aby zmenila smer? Podľa mňa sa mohli stať len dve veci: ,, Buď to bola dopredu pripravená a naplánovaná akcia , alebo sa na palube nachádzal MacGyver“. Aj to kto zaútočil ako prvý je celkom zaujímavé, lebo Turecko celému svetu tvrdí, že izraelskí vojaci. Chudáci izraelskí vojaci nemali čo robiť, strašne sa nudili a tak si skočili na palubu a začali strieľať ,aby nevyšli z cviku…. Celý svet uveril tomuto klamstvu a svetové médiá sa zúrivo vrhli na Izrael a vyjadrovali  rozhorčenie nad týmto ,,aktom násilia a brutality“. Je však zaujímavé, že neskôr nechceli uviesť ani video záznamy z tohto zásahu, ktoré si chvála Bohu natočila Izraelská Armáda termoviziou a naďalej si zakrývali a zakrývajú oči pred evidentnou pravdou, že útočníkmi boli mierotvorcovia z lode Mavi Marmara a nie vojaci . Ako sami priznali neskôr na tureckom internetovom portáli Hurriyet najprv zajali 4 izraelských vojakov a na toto ostatní vojaci reagovali tak, že sa pokúsili vojakom pomôcť, pričom boli sami ohrození na živote kvôli útočiacim radikálom ,,mierotvorcom“. Myslím si, že Turecko môže byť rado, že Izraelskí vojaci nestratili hlavu a že pri incidente zahynulo len 9 tureckých radikálov, lebo ak by tam bola armáda iných štátov ako napríklad armáda USA či armáda Ruska (Čečensko) tak by tam bolo omnoho viac obetí.Napriek týmto dôkazom mám pocit že sa svet asi zbláznil keď nevidí , nepočuje a možnože ani nechce…..

Tu sú linky na videá zo zásahu:

http://www.youtube.com/watch?v=T3kSeRcU9FE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=ymYMGIJJdQo&feature=player_embedded

(Thrut 1)

Papagáj verzus chobotnica

08.07.2010

Keď som dnes pozeral správy , na istej nemenovanej televíznej stanici povedal som si: ,,joj ale to je správa“ Také čudo papagáj Manny veští budúcnosť Paraguajským futbalistom a Nemcom zase chobotnica….. To je fakt mocná záležitosť , lebo ak sa opýtam zajtra susedovho psa ,aké bude počasie určite bude jeho predpoveď zaručené presná. Potom sa pozriem ako vysoko [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

truth1

Som hľadač pravdy, aj keď niekedy bolí, ale lepšia krátka bolesť teraz, než potom večná.....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3445x
Priemerná čítanosť článkov: 1723x

Autor blogu

Kategórie

Archív